29 octombrie, 2010

DJ Sava cauta un cuplu pentru videoclipul ‘Love You’ @ Facebook

DJ Sava’s Search: “Love You” este numele campaniei pornita de DJ Sava pe Facebook. Daca vrei sa apari in videoclipul piesei Love You alaturi de Connect-R si Raluka atunci te sfatuiesc sa citesti cu atentie anuntul de mai jos.
Cine se inscrie la concurs? big grin
Se cauta cel mai inLove cuplu: Dj Sava’s Search: “Love You”! Cu ocazia lansarii noului single, DJ Sava lanseaza pe Facebook campania “Search: ‘Love You’ ” -se cauta cel mai inLove cuplu. Campania isi propune sa gaseasca cei mai indragostiti tineri pentru a aparea in videoclipul piesei “Love You” lansata recent ca un featuring cu Raluka si Connect-R.
Iubirea a fost dintoteauna cantata sub diferite forme, iubirea este limbajul universal care ne apropie, ne face mai fericiti, impliniti si ne da senzatia ca lumea este a noastra. Iubirea nu are limite si poate fi exprimata intr-o multime de forme: in versuri, gesturi, cuvinte etc. “Love you” este o piesa pe care oricine o poate dedica persoanei iubite, oricine a iubit, macar o singura data in viata, se regaseste in aceasta melodie. Insa fiecare iubire este unica si fiecare iubeste si simte in felul lui.
Declara-i persoanei iubite dragostea ta! Surprinde-ti jumatatea si apareti in videoclipul piesei “Love You” – aratati ca sunteti cei mai inLove indragostiti si spune-i “Love You” – cea mai frumoasa declaratie de dragoste, chiar pe platourile de filmare!
Incarca o poza cu voi doi pe pagina de Facebook a lui Dj Sava pana pe 20 noiembrie si roaga-ti toti prietenii sa va voteze! Cuplul cu cele mai multe Like-uri la poza isi va spune “Love You” intr-un cadru special, chiar in videoclipul lui Sava!

via:Monden.info

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
TranceVibe Music does not own the rights to any of the music used in any of our posts.Our website is not taking credit for other people's music or making any money off their music. If the owner of the music has any problems with our website using the music in our posts, then we will remove the videos immediately.