14 februarie, 2011

New Video: Sahara feat Shaggy - CHAMPAGNE (official video HD)

Iată că românul Costi Ioniţă continuă colaborările de talie mondială, deja fiind cunoscute piesele anterioare cu Shaggy, Mario Winans sau Bob Sinclar.
Cea mai nouă piesă se numeşte Champagne şi este cântată de Sahara (Andrea şi Costi) şi Shaggy, unul dintre cei mai faimoşi cântăreţi din toate timpurile. Piesa va fi lansată în prima fază în 20 de ţări, printre care se numără Franţa, Germania, SUA, Japonia şi Italia.

Videoclipul a fost filmat anul trecut în Bulgaria, iar munca propriu-zisă pe platou a durat aproximativ 48 de ore. Pentru ca totul să fie perfect, Shaggy a venit în Bulgaria însoţit de întreaga sa echipă: manager, stilist, DJ şi bodyguard. “Stilistul chiar a adus o mulţime de bijuterii pentru Shaggy pentru ca el să-şi poată alege în momentul filmărilor cele mai bune accesorii. Cred că avea un kilogram de aur”, a povestit Costi Ioniţă.
Enjoy!!!


Sursa:Libertatea.ro

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
TranceVibe Music does not own the rights to any of the music used in any of our posts.Our website is not taking credit for other people's music or making any money off their music. If the owner of the music has any problems with our website using the music in our posts, then we will remove the videos immediately.