10 noiembrie, 2010

Armin Only 2010 – Mirage World Tour



Au trecut 2 ani de la ultimul turneu mondial al lui Armin van Buuren si tot 2 ani au trecut si de la ultimul sau album si pana la lansarea noului material, Mirage. Pe 13 noiembrie asteptarea va lua sfarsit, fiindca DJ-ul olandez va mixa timp de 9 ore pentru cei peste 15.000 de fani in pavilionul Jaarbeurs din Utrecht. Evenimentul este sold-out si reprezinta petrecerea de inceput a turneului Armin Only 2010 – Mirage World Tour, care va cuprinde 15 tari de pe 5 continente.
Una dintre aceste tari va fi Romania, insa data nu a fost inca anuntata. Sper doar ca Armin Only 2010 sa fie cel putin la fel de bun ca editia din 2008, care a ramas in istoria concertelor trance de la noi drept cea mai intensa experienta muzicala pe care au avut-o vreodata fanii genului. big grin


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
TranceVibe Music does not own the rights to any of the music used in any of our posts.Our website is not taking credit for other people's music or making any money off their music. If the owner of the music has any problems with our website using the music in our posts, then we will remove the videos immediately.