17 noiembrie, 2010

Videoclip: Voltaj feat Deepside Deejays – I Wanna Be Free


Lansarea clipului pentru “I Wanna Be Free” a fost una inedita, Voltaj si Deepside Deejays surprinzandu-si placut fanii aflati in aceasta seara de la ora 18:00 in fata magazinului Cocor din Bucuresti. Cele doua formatii au organizat un mini-concert in care au prezentat imagini din noul lor material video. De asemenea au interpretat live piesa “I Wanna Be Free” si hituri mai vechi. Atmosfera a fost incendiara, cele doua formatii reusind sa anime spectatorii prezenti in Piata Timpului.
“A fost clipul cel mai dificil dintre toate cele 21 de pana acum din cariera noastra. Totul a inceput cu doua castinguri ce au avut loc la Teatrul Giulesti si in urma carora au fost alese personajele.” spun cei de la Voltaj.
Filmarile au durat 5 zile, iar post-procesarea o luna si jumatate.
Prima zi de filmare s-a desfasurat intre 6 seara si 4 dimineata, avand loc in Centrul Vechi, in fata Bibliotecii Nationale. “Am avut parte si de 2 reprize de ploaie,fapt care ne-a ingreunat mult lucrul. In repetate randuri, masina care se afla in centrul cadrului, a fost stearsa de picaturile de ploaie”, spune Calin Goia.
A doua zi de filmare s-a desfasurat intr-un platou cu croma si a durat de la 9 dimineata pana a doua zi la 10 dimineata. “Cea de-a doua zi de filmare a fost foarte grea. Am fost atarnati de plafon, am “zburat” cu ajutorul unor scripeti si am avut parte de niste vanatai mari pe spate si pe piept de la hamul cu care eram atarnati.”
A urmat o alta zi de filmare, pe holurile unui spital, pentru cadrele de la inceputul si sfarsitul videoclipului.
Ultimele doua zile de filmari s-au realizat in diferite locuri din Bucuresti unde au fost realizate povestile personajelor secundare.
Pe langa toate acestea, printre filmari, s-a realizat si macheta pentru filmarile de pe Luna. Au fost folosite niste roci pe care regizorul clipului, le-a “cules” din Austria.
In videoclip, in rolul copilasului este baiatul cel mic – Tudor – al solistului Voltaj, Calin Goia.
Regizorul clipului a fost Dan Petcan, de procesare s-a ocupat Radu Selaru, director de imagine fiind Andrei Baltaretu.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
TranceVibe Music does not own the rights to any of the music used in any of our posts.Our website is not taking credit for other people's music or making any money off their music. If the owner of the music has any problems with our website using the music in our posts, then we will remove the videos immediately.