19 noiembrie, 2010

Start !!! Armin Only Mirage

La Jaarbeurs, in Utrecht, a inceput noul turneu mondial al lui Armin van Buuren: Armin Only Mirage. Ca un start de turneu demn de cel iubit DJ din lume, 15000 de oameni au vibrat o noapte intreaga pe ritmurile pieselor de albumul Mirage.
Atmosfera pare sa fi fost incendiara, asa cum se intampla la aproape fiecare show al lui, insa de data asta a fost ceva special: artistii vocali cu care a colaborat cu cantat live, dansatorii au facut un spectacol extraordinar, a fost implicata si o mica orchestra si nu a lipsit nici Eller van Buuren, fratele lui Armin, care a pus multimea pe jar cu chitara sa.
Urmatoarele date din turneu il vor duce pe Armin pe 4 decembrie la Kiev, pe 10 si 11 decembrie in Buenos Aires, va petrece revelionul in Melbourne, apoi pe 22 ianuarie va fi in Beirut, pe 19 februarie in Poznan si pe 10 iunie in Bratislava. Abia astept sa aflam si data pentru Romania, fiindca Armin a promis ca se va intoarce la Bucuresti, acolo unde fanii sai au dansat in ploaia torentiala la Armin Only Imagine 2008.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
TranceVibe Music does not own the rights to any of the music used in any of our posts.Our website is not taking credit for other people's music or making any money off their music. If the owner of the music has any problems with our website using the music in our posts, then we will remove the videos immediately.