08 noiembrie, 2010

New single: Bob Taylor – Damelo



bob-taylor

Pentru cei care credeau ca Bob Taylor este Fizz, se pare ca avem parte de o noua surpriza cu privire la acest proiect muzical. Robert Diaconeasa, care este si redactor pentru revista Bravo este noul Bob Taylor. Ca sa clarificam mai bine acest lucru va invit sa cititi mai jos comunicatul de presa:
“Dupa super succesul inregistrat cu primul single, ‘Deja Vu‘, proiectul Bob Taylor vine cu un nou sound, o noua identitate si un nou single, ‘Damelo‘. Cu inflexiuni latine si ritmuri cu un aer de vara, piesa promite sa infierbante sfarsitul de an! Bob Taylor a fost protagonistul succesului rasunator al anului 2009 – ‘Deja Vu’. Lansat intr-un featuring cu Inna, una dintre cantaretele preferate ale Europei in acest moment, melodia a devenit mega hit la nivel international. Piesa a avut peste 50 de milioane de accesari pe Youtube, doua videoclipuri oficiale si a ocupat pozitiile principale in toate topurile majore din tara dar si in Dutch Dance Top 30 (#1), Radio Eska Polonia (#1) si European Dancefloor Chart MTV (#2). Piesa a fost o adevarata forta ce a cucerit tara dupa tara, raspandind virusul distractiei din Kazakhstan pana in Spania si din Marea Britanie si Franta pana in Suedia, Israel sau Turcia. Noul single promite sa provoace iarna cu ritmurile-i incitante si sa ne cheme pe toti intr-o atmosfera cat se poate de fierbinte !”
 Cum vi se pare? Pe mine personal dupa cateva ascultari chiar m-a prins, it’s catchy:D
 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
TranceVibe Music does not own the rights to any of the music used in any of our posts.Our website is not taking credit for other people's music or making any money off their music. If the owner of the music has any problems with our website using the music in our posts, then we will remove the videos immediately.