28 noiembrie, 2010

Martin Solveig & Dragonette – Hello (Official Video)

Nu este o melodie noua, ea ruleaza deja pe toate posturile radio din intreaga lume, iar clipul sau poate fi vazut pe orice canal tv de muzica insa nu a fost postata de blog si pentru ca imi place foarte mult am vrut sa fac o postare speciala!
Cateva detalii despre clip...
...clipul este unul foarte reusit. In el este vorba de un DJ care se pregateste pentru meciul vietii lui, pe care-l va juca impotriva lui Bob Sinclair. Acesta din urma joaca la profesionisti in timp ce Solveig este lipsit de experienta. Totul se schimba insa cand apare iubirea vietii lui, jocul i se schimba surprinzator, dar intr-un final dezamagirea reapare.
Videoclipul a fost filmat cu o zi inaintea de inceperea turneului Roland Garros si au fost prezenti in jur de 12.000 de spectatori. In clip au fost prezenti si cativa tenismeni de top, Novak Djokovic, Gael Monfils, Olivia Sanchez si Mathilde Johansson.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
TranceVibe Music does not own the rights to any of the music used in any of our posts.Our website is not taking credit for other people's music or making any money off their music. If the owner of the music has any problems with our website using the music in our posts, then we will remove the videos immediately.