10 noiembrie, 2010

Impact si Moving Elements - Radio


Impact si Moving Elements lanseaza “Radio”, ultima piesa a campaniei “6in3”
Prin campania inceputa cu 3 luni in urma, Impact si Moving Elements si-au propus ca timp de trei luni, la fiecare doua saptamani, sa lanseze o noua piesa.
Astfel, pe parcursul campaniei, Impact si Moving Elements au lansat  “Today”, “Like A Child”, “Believer”, “Here I Am”, “Love me better” iar astazi lanseaza “Radio”, cea din urma piesa a campaniei.
Cu un sound atipic pentru piata romaneasca, “Radio” este o piesa care prin linia melodica si versuri va va capta atentia inca de la prima ascultare.
“In primul rand vrem sa multumim  tuturor partenerilor care s-au implicat alaturi de noi in campania „6in3”. Ne bucuram sa spunem ca, desi campania nu a fost targetata catre zona mainstream din Romania, am avut sprijinul multor trusturi media / websiteuri foarte influente in onlineul romanesc. Aceasta campanie si-a propus sa aduca in atentia publicului si a omenilor din media (radio/tv/presa scrisa), faptul ca exista o intreaga varietate de genuri muzicale si toate pot <convietui>. Acum, la finalul campaniei, putem spune fericiti ca scopul nostru a fost atins. Totodata, vrem sa multumim publicului care ne-a transmis un feedback foarte bun pentru ficare piesa in parte lansata prin intermediul acestei campanii. Tot publicul a fost cel care a decis ca prima piesa lansata, “Today”, merita sa ajunga single, piesa intrand in topurile celor mai influente posturi radio romanesti si fiind in plina ascensiune. Putem spune ca aceasta campanie se incheie cu un single oficial, “Today”, care va beneficia si de un videoclip in viitorul foarte apropiat.
Multumim tuturor celor implicati in campanie, oamenilor din media care au apreciat munca noastra si au vorbit foarte frumos despre piesele noastre, omenilor de radio care au considerat ca piesele lansate prin campanie merita a fi promovate si nu in ultimul rand, publicului fara de care nu am fi reusit sa ne facem cunoscut mesajul.”  – declara Impact si Moving Elements.
Toate materialele lansate in cadrul campaniei “6in3”, alaturi de varianta karaoke si a pachetului de remixuri ale single-ului “Blame It On The Sun” sunt disponibile la download gratuit pe site-urile  HYPERLINK “http://www.impactmusic.rowww.impactmusic.ro si  HYPERLINK “http://www.movingelements.rowww.movingelements.ro
Enjoy!:)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
TranceVibe Music does not own the rights to any of the music used in any of our posts.Our website is not taking credit for other people's music or making any money off their music. If the owner of the music has any problems with our website using the music in our posts, then we will remove the videos immediately.